. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA PACIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ANAMNEZA
. 05
EVOLUTIE
. 06
MANOPERE SI TRATAMENTE
. 07
PLAN DE TRATAMENT
. 08
FISA DENTARA
. 09
AGENDA DE PROGRAMARI
. 10
IMAGISTICA
. 11
LABORATOR
. 12
VANZARI
. 13
STOCURI
. 14
CONTABILITATE PRIMARA
. 15
SITUATIE FINANCIARA
. 16
PUBLICITATE SI MARKETING
. 17
CONTROL ACCES
. 18
RAPOARTE
. 19
STATISTICI
 
SUPPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Dent

Briliant Technologies Group

software profesional pentru clinici stomatologice


 

      Prin intermediul fisei de pacient, BrilDent face evidenta acestora extrem de facila, avand in permanenta la indemana atat datele de identificare si de contact ale pacientului cat si istoricul aferent cu toate detaliile importante. 

      Posibilitatea de a consulta si de a naviga rapid intre fisa pacientului, situatia financiara si calendarul de programari, reprezinta o unealta de un real ajutor, oferind in permanenta un control rapid si o informare exacta asupra intregului istoric al pacientului.

     

      Cautarea si identificarea unui pacient, indiferent de numarul pacientilor inregistrati, se face rapid si intuitiv, avand posibilitatea de a cauta dupa diverse criterii de baza, cum ar fi: numele, prenumele, codul numeric personal, codul intern al clientului, numarul fisei, localitatea etc ..., astfel eliminand timpul pierdut pentru a identifica si a cauta actele fiecarui pacient. 

      Nu in ultimul rand, prin rapoartele specializate, se pot extrage toate datele necesare pentru a alcatui dosarul fizic al pacientului, avand in continuare la dispozitie facilitatea de a cauta si localiza rapid datele in format electronic.

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro
 
longchamp outlet | toms outlet | longchamp handbags