. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA PACIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ANAMNEZA
. 05
EVOLUTIE
. 06
MANOPERE SI TRATAMENTE
. 07
PLAN DE TRATAMENT
. 08
FISA DENTARA
. 09
AGENDA DE PROGRAMARI
. 10
IMAGISTICA
. 11
LABORATOR
. 12
VANZARI
. 13
STOCURI
. 14
CONTABILITATE PRIMARA
. 15
SITUATIE FINANCIARA
. 16
PUBLICITATE SI MARKETING
. 17
CONTROL ACCES
. 18
RAPOARTE
. 19
STATISTICI
 
SUPPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Dent

Briliant Technologies Group

software profesional pentru clinici stomatologice


 

      Fidelizarea este un instrument extrem de usor de folosit si este adaptat fiecarei clinici care doreste sa ofere pacientilor sai recunoasterea si aprecierea increderii de a folosi atat locatia cat si serviciile si resursele de care dispune clinica.

      Conceptul de fidelizare este perfect configurabil in functie de ofertele si resursele clinicii, creand o conexiune deplina intre pacienti si ofertele dumneavoastra.

      Prin noul modul de fidelizare ce permite introducerea cardurilor de fidelitate, precum si evidenta lor stricta in cadrul software-ului BrilDent, se creaza un instrument de marketing simplu si eficient. Acesta pune bazele unei relatii de lunga durata intre clinica dumneavostra si pacientii sai fideli.

     

      In cadrul acestui modul ce gestioneaza oferta personalizata a fiecarui pacient in parte, se regasesc trei concepte de fidelizare ce se pot interconditiona sau se pot aplica separat pentru fiecare pacient in parte. Astfel se pot crea tipuri de pacienti carora sa li se atribuie anumite beneficii din cele trei concepte si anume: discount-ul permanent sau nu, puncte acumulate si creditul acordat.


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro
 
longchamp outlet | toms outlet | longchamp handbags